Till toppen

Min walk in closet

Alltså jag dööör. Nu är nästan min sida av walk in closeten klar och det blir så sjukt fint. Att ha en egen walk in closet är verkligen något som jag avundsjukt tittat på alls kändisar som har. Och nu snart har jag min egna, IKEA version.

(null)

(null)

(null)

Okej den kanske inte är lika stor som alla kändisars garderober men snygg är den. Är så jäkla glad att jag ritade in och detta i husritningarna. Detta är verkligen en flickdröm som har blivit sann 😍
1 kommentarer

1 vecka kvar (typ)

Här kommer en drös av bilder! Igår var det besiktning av huset. Så vi gick runt hela högen och letade eventuella fel som skulle noteras och åtgärdas. Var inte så mycket fel utan mer saker som saknades då de inte är klara än. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Åh vad jag längtar nu. Vi bor i kaos så det ska bli så sjukt skönt att lämna. 
1 kommentarer

Kalas

Hur glad blir man inte när man kommer in i köket en jobbfredag och det står partyhattar utplacerade! Vi firade att vi hade ett fantastiskt rekord i november, så chefen bjöd på tårta. Bättre start på en annars stressig dag går inte att få.
 
 
Idag har jag fotat som en tok till våran julkalender vi har på Hudoteket. Gillar ni hudvård, hårvår eller smink så borde ni spana in den. Det är en ny lucka varje dag och riktigt bra erbjudanden kan jag lova. Ni hittar den här.
0 kommentarer